De XpertJet 1641SR en XpertJet 1682SR

De XpertJet 1641SR en XpertJet 1682SR

September 16, 2019

De nieuwe generatie inkjet printers; XpertJet

Mutoh heeft een nieuwe generatie grootformaat printer gelanceerd, de XpertJet.  Deze serie, de vijfde generatie, heeft een volledig nieuwe uitstraling dan zijn voorgangers. Een modern zwart design, waarbij rekening is gehouden met gemakkelijke toegang tot onderdelen bestemd voor onderhoud. Ook het bedieningspaneel is gemoderniseerd naar een touch-screen. De flenstechniek om de media te plaatsen is veranderd, waardoor de operator nu gemakkelijker rollen kan vervangen. Er zijn LED lampen ingebouwd boven het printplatform, waardoor de kwaliteit van de prints beter kan worden beoordeeld.

De in Japan gebouwde, 162 cm (64″) brede printer is momenteel leverbaar in twee modellen; De XpertJet 1641SR en XpertJet 1682SR.

De XpertJet 1682SR bevat twee printkoppen, en heeft een configuratie bestaande uit 7 kleuren (CMYK, Lc, Lm, Lk) of desgewenst 2 x CMYK. Deze printer kan tot bijna 90m2 per uur printen.

De XpertJet 1641SR is een 4-kleurenmodel met één piëzo printkop.
Beide printers leveren prima printkwaliteit,  en zijn beschikbaar voor een marktconforme prijs.

Ze worden beide geleverd met een nieuwe inktset van Mutoh, namelijk de MS-41 serie.  Dit is een Eco-Solvent inkt met een groter kleuren gamut, een uitstekende duurzaamheid en een verbetering van toonwaarden. Deze inkt wordt geleverd in een 1 – liter zak.

Vraag AGA Color Solutions naar meer informatie over deze nieuwe printer!
Also in News

AGA Digital Transfer Factory - DTF transfer systems
AGA Digital Transfer Factory - DTF transfer systems

March 09, 2021

Read More

Nieuw: AGA DTF In Line Transfers
Nieuw: AGA DTF In Line Transfers

January 13, 2021

Met het AGA DTF systeem maakt u volwaardige digitale textieltransfers. Pellen of zeefdrukken is hierbij niet nodig. 

Read More

Mutoh to Present NEW 64” wide UV LED Roll-To-Roll Printer - ValueJet 1638UR

April 24, 2018

At the Fespa 2018 trade show – May 15-18, Berlin, Germany – Mutoh Europe will première a new addition to its growing range of UV LED wide format print solutions, the ValueJet 1638UR (VJ-1638UR).

Read More

Covid19 update

Geachte bezoeker.

Aga Color Solutions heeft de volgende maatregelen genomen in het kader van de huidige situatie: Buitendienstmedewerkers en monteurs zullen alleen op uitdrukkelijk verzoek van de klanten langs komen. In samenwerking met onze leveranciers houden wij onze voorraden op peil. Onze verkoopafdeling, webshop en magazijn zijn operationeel.

Langere doorlooptijden en levertijden kunnen niet worden uitgesloten maar vooralsnog is hiervan nog geen sprake.