Diensten

Wij bieden u naast producten ook services. U kunt bij ons terecht voor op aanvraag gemengde kleuren, printeronderhoud en het maken van profielen voor uw printer.

Kleurkeuken

Onze kleurmakerij mengt uw kleuren op aanvraag. Dit kunnen PMS kleuren, RAL kleuren of kleuren op basis van een aangeleverd monster zijn. Houdt u er rekening mee dat wij normaal uitgaan van een witte ondergrond en standaardgaas 100T bij het formuleren van kleuren. Onze kleurmakers proberen de gevraagde kleur zo dicht mogelijk te benaderen. Bij twijfel wordt er eerst een kleurmonster ter beschikking gesteld om er zeker van te zijn dat de klant het gewenste resultaat bereikt.  Onze ervaring leert dat de kleurcomputer in sommige gevallen een nuttig hulpmiddel kan zijn maar dat uiteindelijk de visuele interpretatie van een ervaren kleurmaker onontbeerlijk is.

(Groot formaat) printers: onderhoud, reparaties en profileren

Voor storingen of onderhoud van uw printers (Mutoh, Roland, Mimaki, Epson) kunt u bij ons terecht. Wij hanteren hiervoor transparante tarieven. Met goede kleurprofielen print u optimale kleuren met zo weining mogelijke inktverbruik, afgestemd op uw media. Een relatief kleine investering die u gauw terug verdient!

 

Bel ons of laat hier een bericht achter voor meer informatie.